Skip to main content

Rejsebetingelser

Booking

Ved booking af rejse modtager du detaljerede rejsebetingelser og oplysninger for den specifikke rejse forinden bindende bestilling af rejsen.
Bestilling af rejse er bindende for dig når rejsende skriftligt (e-mail/brev) har bekræftet booking til RW Rejser, efter modtagelse af tilbud med detaljerede oplysninger og rejsebetingelser.
Bestilling af rejse er bindende for RW Rejser når rejsende skriftligt har bekræftet tilbud og RW Rejser har modtaget depositum fra rejsende, og efterfølgende restbetaling jf. betalingsbetingelser.

Rejsebetingelser

Betaling

50% af rejsens pris betales som depositum ved booking af rejse. De sidste 50% af rejsens pris forfalder til betaling 40 dage før rejsens påbegyndelse. Ved booking mindre end 40 dage før afrejse, betales 100% af rejsens pris ved booking.

Rejsebetingelser

Forbrugerbeskyttelse

Vores rejser til private er omfattet af Lov om Pakkerejser (LOV nr 1666 af 26/12/2017) og EU Direktiv 2015/2302 om pakkerejser
Du er derfor omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. RW Rejser er fuldt ansvarlig for den korrekte levering af den samlede pakkerejse.
RW Rejser har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse via medlemskab af Rejsegarantifonden til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at RW Rejser går konkurs eller bliver insolvent.
Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302