Skip to main content
Lapland

Lady Tours

Lidt om Lady Tours

Samvær og oplevelser i Lapland

Lady Tours

Vi tilbyder også skræddersyede ture, kun for kvinder.

Programmet er helt op til jer, generelt er der skruet op for velvære, forkælelse, estetik og samvær, men om det er hygge ved bål og pejs, stjernehimmel og nordlys, kultur, en G&T med is fra søen, vildmarksbad, sauna, massage, isbad? eller ræs på isbanen og snescooterture ud i landskabet, måske lære at køre sit eget hundeslædespand af nogle af sveriges dygtigste mushers? Det er helt op til dine lyster og temperament – hvorfor ikke en kombination?

Vi garanterer en eksklusiv oplevelse for livet og unikke rammer for refleksion, fordybelse og adrenalin kick.

Indkvartering og forplejning er af høj kvalitet, ligesom udstyr og materiel – sikkerheden er naturligvis første prioritet uanset hvad vi laver.

Vi arrangerer primært ture for 8-12 deltagere og af 3-6 dages varighed, men kontakt os, så skræddersyr vi en tur lige efter dine ønsker.

Pris fra 9.900 kr. per deltager.

Vores ture begynder og slutter i Lapland, omkring Vilhelmina. Du kan komme dertil i bil, med fly, tog eller bus. Vi sørger for evt. transport til/fra lokal station/lufthavn. Vi bor sammen med gruppen og tager os af jer under hele turen.

I Lapland er indkvartering i dobbeltværelse og alle måltider inkluderet. Vi sørger for lækker mad med lokale specialiteter. Øl, sodavand, vin og alkohol kan købes til meget favorable priser.

 

Gratis Rejse

Kan du samle 11 andre deltagere til en grupperejse, kvitterer vi med at give dig din rejse gratis, som 12. deltager.

Læs mere

fra 9.900,- pr. deltager

Ladies vinter

Midt i den grå og triste danske vinter er det vidunderligt at komme til Lapland og nyde det rene, hvide snelandskab.

Nyd solen glimte i sne og is på de korte vinterdage, og se stjernehimlen folde sig ud som du aldrig har set den før, når mørket sænker sig – måske kombineret med nordlysets dansen.

Hyg dig ved bålet eller pejsen med en drink, eller hop i det varme vildmarksbad og meditér under stjernerne.

Hør sneen knitre under skiene eller mederne på hundeslæden på ture ud i vildmarken om dagen eller ved lyset fra måne og sneen.

Eller slap af med en god bog eller forkælelse til krop og sjæl – eller er du mere til fart og spænding på snescooter eller isbanen? Der er muligheder nok.

Læs mere
 

fra 9.900,- pr. deltager

Ladies sommer

Den laplandske sommer indbyder til at nyde solen, varmen og vandet, såvel som at tænde op i bålet om aftenen, varme sig i vildmarksbadet eller saunaen og måske slappe af med massage og kropspleje.

Lange sommeraftener er en underdrivelse, der bliver faktisk aldrig rigtigt mørkt, så der er masser af tid til udeliv.

Når solen bager, er det rart at sejle ud på badeflåden, nyde en kølig drink på dækket, nye panoramaet og svømme i det krystalklare vand. Bliver det for friskt, er det rart at varme sig i flådens sauna.

Eller hvad med at drive dovent ned ad elven i kano med den fantastiske natur som kulisse – se dyrelivet, indsnuse duftene og den friske luft.

Lapland er total afslapning og nydelse – ren meditation.

Vi arrangerer primært ture for 8-12 deltagere og af 3-6 dages varighed, men kontakt os, så skræddersyr vi en tur lige efter dine ønsker.

sommersæsonen går fra juni – august/september, midt på sommeren bliver det aldrig mørkt og den varmeste tid er normalt juli-august.

Læs mere