Skip to main content

RW Rejser

Vi arrangerer din unikke rejse

Vi driver vores rejsevirksomhed med vægt på natur, nærhed og en afslappet, familiær atmosfære, både imellem os der leder rejserne og vore gæster.

Vi har selvfølgelig planlagt og forberedt de bedste programmer, men når vi færdes i naturen, må vi indordne os naturens luner og muligheder – vi har evne og vilje til at justere aktiviteterne på stedet når det giver større sikkerhed eller oplevelser for dig.

Vi har selv rejst meget og ved hvad vi selv lægger vægt på, det forsøger vi nu at tilbyde dig.

Vores rejsemål er nøje udvalgt som vores personlige favoritter, og steder som ikke er overrendt med turister. Så er du lidt eventyrlysten og gerne vil prøve noget nyt, er du kommet det rette sted.

Udover os selv, vil du selvfølgelig også møde vores lokale samarbejdspartnere, som er nøje udvalgt på baggrund af høj kvalitet og professionalisme, men også deres personlighed og evne til at bidrage med de bedste oplevelser og stemning til din unikke rejse.

Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden, ligesom du er beskyttet af dansk og EU lovgivning om pakkerejser. Foruden at vi er gældfri og uden tyngende, faste omkostninger. Hos os kan du trygt booke og betale rejser uden risiko, eller skulle vente i måneder for at få dine penge retur – se under ”Corona” for flere detaljer.

Vi arrangerer eksklusiver rejser og events for 8-50 personer. Kontakt os og lad os arrangere din unikke rejse.

Se ”Hvem møder du” for nærmere introduktion til os hver især.

Hvem møder du

Vores team

René

Direktør – Rejseleder

Outdoor og eventmennenske – jagt, fiskeri og sejlads. Har rejst over det meste af kloden – Afrika, Asien, Nord- og Sydamerika, Oceanien, Europa og Norden. Har ejendom og tilbragt flere uger om året i Lapland på alle årstider siden 2003. Driver også RW Production & Management og ekspert i alle former for events.

Sofie

Rejseleder

Eventyrer og backpacker lige fra barnsben. Har rejst på alle kontinenter, undtagen Antarktis – specielt Asien, Himalaya og øer, Afrika, Nord- og Mellemamerika, Oceanien og Europa. Uddannet sygeplejerske, så du er i trygge hænder med Sofie, uanset om du er på Kilimanjaro eller i vildmarken. Sætter pris på at møde nye mennesker, hygge og velvære – er naturligvis rejseleder på vore ”women only” ture.

Lars

Rejseleder

“The grand old man” har rejst på det afrikanske kontinent fra Middelhavet til Cape Town, fra Senegal til Egypten og den arabiske halvø fra Jordan til Yemen. Nærområder er de nordiske lande og Færøerne, Island. Lars elsker både foto-, trekking- og jagtture. Og er altid god for en spændende historie. Så med Lars får du information, oplevelser, smil, sjov, udfordringer og uforglemmelige oplevelser.
Lars tager sig specielt af jagt- og busrejser.

Erik

Rejseleder

Nyder natur, outdoorliv, ro, god mad og hygge. Har efterhånden også rejst en del – Nord- Syd- og Mellemamerika, Asien, Mellemøsten og Europa. Uddannet officer og bred erhvervserfaring – specielt indenfor uddannelse, konferencer, personlig og forretningsmæssig udvikling.
S
å søger du et eksklusivt firmaevent i helt unikke rammer, leverer vi. Holder også styr på logistikken, samt mad og drikke. Vi skal også forkæles i vildmarken.

JK Bussen

Busrejser

Vores busture gennemføres i samarbejde med JK Bussen. Vi kører i komfortable busser, bemandet med chauffør og vores egen rejseleder på hele turen. Det er Jens Bonde selv der med sikker og rutineret hånd fører os rundt.